domingo, 13 de junio de 2010

EN ESTA ENTRADA SE PUEDE VER EL NUDO QUE DARA MUERTE A LA FOTO DE LA ENTRADA DE ESTE BLOGGER



INFORMACIÓN DE LA Plataforma pel futur del territori del Maresme
ariadna.maresme@gmail.com
www.ariadnamaresme.org



• Davant la velocitat en la que l'administració s'ha posat a treballar per el inici de les obres a la Ronda de Mataró, que ja ha licitat aquest més de Juny, que preu adjudicar al Setembre i començar les obres al Desembre d’aquest 2010.
• Davant l’estudi del projecte en el que s’observa clarament que no es tracta de la millora dels accessos a Mataró, si no el inici d’una nova autovia al maresme, la C-31, amb l’objecta de mantenir i prorrogar els peatges de l’actual C-32, en lloc de millorar-ne els accessos d’aquesta.
• Davant el fort impacte ambiental, paisatgístic i visual que afecta a veïns, espais naturals i agrícoles, amb un total de fins a 12 carrils, 70 metres d’amplada, murs de formigó de fins 4 metres d’alçada i un macro nus d’enllaç C-31/C-32/C-60.
• Davant d’una actuació sense un estudi de mobilitat global que incorpori prioritàriament transport públic i sostenible del Maresme.
Ha nascut una Plataforma del Maresme, promoguda per J. Comas, A. Llimona, J. Compte i D. Pavón, que vol ser una plataforma unitària, i crida a totes les entitats i persones interessades a participar-hi activament a la creació de una Comissió de treball amb la finalitat d’aconseguir un projecte global de mobilitat de qualitat i sostenible pel futur de la nostra comarca i els seus ciutadans.
Per això us convidem a la reunió que hem convocat per la creació d’aquesta comissió i posar-nos a la feina en tots el àmbits d’organització, àmbits socials, agrícola i polític, en comunicació, aspectes tècnics, jurídics i ambientals.
Estem davant d’un fet transcendental per decidir el model de comarca que volem. No serà fàcil i necessitem crear un equip de treball prou ampli per compartir la feina.